...

LAULULINNUT

JOUNI SELKÄLÄ

Yrittäjä, päiväkodin johtaja, varhaiskasvatuksen opettaja

Tykkään laulaa ja idolini on Olavi Virta. Liikunta ja luonto ovat aina olleet iso osa elämääni. Pyöräilen, juoksen ja hiihdän sekä samoilen metsissä koiriemme Pörrin ja Terran kanssa. Lasten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Olen saanut nyt mahdollisuuden toteuttaa yhden unelmistani  – Päiväkoti Hiirilimpun yrittäjänä voin keskittyä olennaiseen ja toteuttaa varhaiskasvatusta yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomalla turvalliset ja kodinomaiset puitteet NELJÄN ÄLLÄN päiväkodissa. Olemme läsnä lapsia ja perheitä varten tässä ja nyt!

Henkilökunta Laura

JENNA

Varhaiskasvatuksen opettaja

Minut löytää lasten ja heidän leikkien luota. Lasten ja perheiden hyvinvointi on minulle tärkeää ja teen työtäni sydämellä. Olen valmistunut lähihoitajaksi vanhustyöhön 2006 ja lastenhoitajaksi 2018. Innostun kaikenlaisesta liikunnasta, harrastan polkujuoksua ja voimailua sekä retkeilemme perheeni kanssa paljon.

KEIJO ”KEKE”

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2012. Suuntauduin lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen. Olen toiminut lastenhoitajana vuodesta 2014. Kalastus ja muutenkin luonnossa kulkeminen ovat minulle tärkeitä harrastuksia. Harrastan myös valokuvaamista, lähinnä luontokuvat amatööripohjalta. Harrastan myös frisbeegolfia, jossa mielestäni parasta on se, että pääsen keskelle luontoa pelin tiimellyksessä.

TOMUTOSSUT

SUVI

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kymmenisen vuotta varhaiskasvatustyötä takana ja positiivisella mielellä vielä monia vuosia edessä. Omassa kasvatustyössäni koen tärkeänä kohdata jokainen lapsi ihanana omana itsenään. Arvostaa heitä, antaa positiivista palautetta ja kannustaa yhteisissä arjen puuhissa.

Läsnäoloa,syliä ja hassuttelua unohtamatta. Myös rajat ovat rakkautta. Vapaa-ajalla koko perheen voimin retkellemme ja vietämme paljon aikaa Pohjoisen tuntureilla sekä harrastamme monipuolisesti perheen ehdoilla. Hymyily, positiivinen mieli ja jämäkkyys niistä on tämä tyttö tehty. Tehemmä yhessä arjesta myös juhlaa.

Piritta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Mie olen iloinen ja positiivinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Olen opiskellut monta ohjaajan tutkintoa, viimeisimpänä lastenohjaajan tutkinnon vuonna 2020.  Olen työskennellyt lasten parissa vuodesta 2010 koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana ja varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana vuodesta 2019.  Tällä hetkellä opiskelen sosionomi AMK:ta Lapin ammattikorkeakoulussa.Parasta lasten kanssa toimiessa on monipuolinen touhuaminen, laulaminen ja hassuttelu. Toimiva yhteistyö vanhempien kanssa on minulle tärkeää.MIe olen myös liikunnallinen ihminen ja vapaa-ajalla harrastan ulkoliikuntaa juoksusta, pyöräilyyn ja hiihtoon sekä vietän perheeni kanssa aikaa. Hymyillään kun tavataan!

SANNA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lastenhoitajaksi vuonna 2015. Tämä on minun unelma-ammattini. Aiemmin työskentelin kaupan alalla. Lasten kanssa työskennellessä koen tärkeäksi, että jokaista lasta kunnioitetaan juuri sellaisena kuin he ovat. Jokainen on yhtä tärkeä. Työssäni on ilo seurata lasten kasvua ja kehitystä sekä iloa, naurua ja leikkejä. Heittäydyn myös itse mielelläni leikkeihin mukaan. Minun syli on aina avoin, lapset voivat turvallisin mielin kertoa niin ilot ja oivallukset kuin myös ikävät ja surutkin. Vapaa aikani kuluu suurimmaksi osaksi oman perheeni parissa. Kuuntelen myös paljon musiikkia ja liikun mm. luonnossa.

Henkilökunta Janiika

KATJA

Hoiva-avustaja

Olen 43-vuotias kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Olen hoiva-avustaja ja teen erilaisia avustavia työtehtäviä eri ryhmissä. Tykkään työskennellä lasten parissa. Työni, jota saan täällä hetkellä tehdä täällä päiväkoti Hiirilimpussa on juuri sitä, mitä olen halunnut aina tehdä.

TAIKATASSUT

TERHI

Varhaiskasvatuksen opettaja, varajohtaja

Ääni kuuluu, vaikka ketään ei vielä näy. Minut tunnistaa parhaiten kuuluvasta naurusta ja positiivisesta asenteesta. Minulla on sekä liikunnanohjaajan (AMK) että sosionomin (AMK) tutkinnot. Sosionomiopinnoissa pääaineena luin varhaiskasvatusta, joten minulla on varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Sivuaineena luin kaikki lastensuojelu opinnot. Olen lisäksi opiskellut työn ohella johtamisen- ja yritysjohtamisen erityisammattitutkinnon. Kasvatusideologiani perustuu lempeään jämäkkyyteen. Lapsille haluan olla läsnä aidosti, ilman kiirettä. Työpaikan ulkopuolella minut löytää useimmiten urheilemasta. Kilpailen aktiivisesti frisbeegolfissa sekä erilaisissa kestävyysurheilulajeissa kuten hiihdossa. Tykkään myös laulaa! Aikuinenkin on terve kun se kujeilee ja leikkii!

Henkilökunta Roosa

ROOSA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2017, osaamisalasta lasten ja nuorten hoito ja kasvatus. Haluan varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olla lapsille ja perheille läsnä sekä luoda rauhallisuudellani turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Tavoitteenani on lasten hyvinvointi, yksilölliset tarpeet huomioiden. Minulla on lapsille aina syli avoinna. ”Rajat on rakkautta”. Luonteeltani olen tunnollinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja positiivinen. Vapaa-ajalla minut löytää aika usein mökiltä, tykkään myös ulkoilla, pyöräillä, matkustaa ja viettää aikaa läheisteni kanssa. Rentoudun myös neulomisesta ja makramee-töiden harjoittelusta.

HENNA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2009 vammaistyön koulutusohjelmasta ja lisäksi lastenhoitajaksi 2016. Lastenhoitajana olen työskennellyt jo useamman vuoden ajan. Vapaa-aikaani vietän monipuolisesti liikkuen ja puuhastellen oman perheen kanssa. Aito läsnäoleminen ja lasten kuunteleminen ovat tärkeimpiä tehtäviä työssäni. ”Rajoja ja rakkautta” on toimintaani ohjaava lähtökohta. Teen työtä lastenhoitajana täydellä sydämellä.

SAMI

Päiväkotiapulainen, IT-tukihenkilö

Aloitin päiväkotityöt ensimmäistä kertaa tammikuussa 2015 Saarenhelmen päiväkodissa tehden päiväkotiapulaisen ja lastenhoitajan sijaisuuksia. Pidän todella tärkeänä luontokasvatusta ja olenkin innokas metsäretkien ystävä. Työssä parasta on ehdottomasti se, kun saa olla ja touhuta lasten kanssa, sekä nähdä heidän kasvavan ja kehittyvän. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä, pyöräilyä ja kalastusta. Luonto onkin lähellä sydäntäni.

Henkilökunnan valokuvat: Anu Mäkinen – Kuvaus ja suunnittelu Mainas Oy

Päiväkoti Hiirilimppu logo

Päiväkoti Hiirilimppu
Kulpintörmä 10
96900 Saarenkylä

Jouni Selkälä
puh. 0400 183 983
info@hiirilimppu.fi

Avoinna klo 6-18

(klo 6-7 ja 17-18 työ- tai opiskelutarpeen mukaan)

Rovaniemi Likiliike pyöreä violetti logo
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.