...

LAULULINNUT

JOUNI SELKÄLÄ

Yrittäjä, päiväkodin johtaja, varhaiskasvatuksen opettaja

Tykkään laulaa ja idolini on Olavi Virta. Liikunta ja luonto ovat aina olleet iso osa elämääni. Pyöräilen, juoksen ja hiihdän sekä samoilen metsissä koiriemme Pörrin ja Terran kanssa. Lasten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Olen saanut nyt mahdollisuuden toteuttaa yhden unelmistani  – Päiväkoti Hiirilimpun yrittäjänä voin keskittyä olennaiseen ja toteuttaa varhaiskasvatusta yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomalla turvalliset ja kodinomaiset puitteet NELJÄN ÄLLÄN päiväkodissa. Olemme läsnä lapsia ja perheitä varten tässä ja nyt!

Henkilökunta Janiika

KATJA

Hoiva-avustaja

Olen 43-vuotias kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Olen hoiva-avustaja ja teen erilaisia avustavia työtehtäviä eri ryhmissä. Tykkään työskennellä lasten parissa. Työni, jota saan täällä hetkellä tehdä täällä päiväkoti Hiirilimpussa on juuri sitä, mitä olen halunnut aina tehdä.

Henkilökunta Janiika

JUSTIINA

Varhaiskasvatuksen opettaja

Olen valmistunut liikunnanohjaajaksi (AMK) ja opinnoissani olen suuntautunut pedagogiikkaan. Vapaa-ajallani suurin osa ajasta kuluu crossfitin parissa. Tykkään liikkua luonnossa vaeltaen ja retkeillen sekä talvisin myös lumilautailen. Pedagogiikkani perustuu lasten lämpimään kohtaamiseen yksilöinä heitä kunnioittaen sekä positiiviseen pedagogiikkaan. Yhdessä touhuilu ja lasten kasvun ja kehityksen seuraaminen ovat parasta työssäni ­­- unohtamatta työyhteisöämme. Työotteessani noudatan sanontaa ”rajat ovat rakkautta”, joka luo turvaa lapselle.

Henkilökunta Janiika

SARA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Valmistuin keväällä 2023 lastenohjaajaksi. Olen idearikas ihminen, ja keksin yleensä nopeasti uusia ratkaisuja. Kasvattajana olen luova, empaattinen ja nokkela. Harrastan jalkapalloa, ja ohjaan myös joukkueeni jalkapallotreenejä parisen kertaa viikossa. Olen myös toiminut kehitysvammaisten kerhossa kerhonohjaajana  melkein kaksi vuotta , ja sieltä saanut runsaasti kokemusta toimimiseen erilaisten ihmisten kanssa.

TOMUTOSSUT

SUVI

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kymmenisen vuotta varhaiskasvatustyötä takana ja positiivisella mielellä vielä monia vuosia edessä. Omassa kasvatustyössäni koen tärkeänä kohdata jokainen lapsi ihanana omana itsenään. Arvostaa heitä, antaa positiivista palautetta ja kannustaa yhteisissä arjen puuhissa.

Läsnäoloa,syliä ja hassuttelua unohtamatta. Myös rajat ovat rakkautta. Vapaa-ajalla koko perheen voimin retkellemme ja vietämme paljon aikaa Pohjoisen tuntureilla sekä harrastamme monipuolisesti perheen ehdoilla. Hymyily, positiivinen mieli ja jämäkkyys niistä on tämä tyttö tehty. Tehemmä yhessä arjesta myös juhlaa.

Rovaniemellä sijaitsevan Päiväkoti Hiirilimpun varhaiskasvatuksen opettaja Katja "Katju"

Katja ”Katju”

Varhaiskasvatuksen opettaja

Minulla on takanani yli kahdenkymmenenvuoden kokemus varhaiskasvatuksesta. Tykkään välillä hassutella lasten kanssa, huumori on yksi minun tärkeistä ominaispiirteistäni. Liikunta kuuluu vahvasti elämääni siispä tykkään  liikkua  työssäni myös lasten kanssa. Harrastan nyrkkeilyä, juoksua, hiihtoa sekä metsästystä ja välillä tietty löhöilyä.

SANNA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lastenhoitajaksi vuonna 2015. Tämä on minun unelma-ammattini. Aiemmin työskentelin kaupan alalla. Lasten kanssa työskennellessä koen tärkeäksi, että jokaista lasta kunnioitetaan juuri sellaisena kuin he ovat. Jokainen on yhtä tärkeä. Työssäni on ilo seurata lasten kasvua ja kehitystä sekä iloa, naurua ja leikkejä. Heittäydyn myös itse mielelläni leikkeihin mukaan. Minun syli on aina avoin, lapset voivat turvallisin mielin kertoa niin ilot ja oivallukset kuin myös ikävät ja surutkin. Vapaa-ajalla olen usein mökillä. Harrastan myös kävelylenkkejä ja metsästystä sekä kuuntelen paljon musiikkia

SAMI

Päiväkotiapulainen, IT-tukihenkilö

Aloitin päiväkotityöt ensimmäistä kertaa tammikuussa 2015 Saarenhelmen päiväkodissa tehden päiväkotiapulaisen ja lastenhoitajan sijaisuuksia. Pidän todella tärkeänä luontokasvatusta ja olenkin innokas metsäretkien ystävä. Työssä parasta on ehdottomasti se, kun saa olla ja touhuta lasten kanssa, sekä nähdä heidän kasvavan ja kehittyvän. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä, pyöräilyä ja kalastusta. Luonto onkin lähellä sydäntäni.

TAIKATASSUT

TERHI

Varhaiskasvatuksen opettaja, varajohtaja

Ääni kuuluu, vaikka ketään ei vielä näy. Minut tunnistaa parhaiten kuuluvasta naurusta ja positiivisesta asenteesta. Minulla on sekä liikunnanohjaajan (AMK) että sosionomin (AMK) tutkinnot. Sosionomiopinnoissa pääaineena luin varhaiskasvatusta, joten minulla on varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Sivuaineena luin kaikki lastensuojelu opinnot. Olen lisäksi opiskellut työn ohella johtamisen- ja yritysjohtamisen erityisammattitutkinnon. Kasvatusideologiani perustuu lempeään jämäkkyyteen. Lapsille haluan olla läsnä aidosti, ilman kiirettä. Työpaikan ulkopuolella minut löytää useimmiten urheilemasta. Kilpailen aktiivisesti frisbeegolfissa sekä erilaisissa kestävyysurheilulajeissa kuten hiihdossa. Tykkään myös laulaa! Aikuinenkin on terve kun se kujeilee ja leikkii!

Henkilökunta Roosa

ROOSA

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2017, osaamisalasta lasten ja nuorten hoito ja kasvatus. Haluan varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olla lapsille ja perheille läsnä sekä luoda rauhallisuudellani turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Tavoitteenani on lasten hyvinvointi, yksilölliset tarpeet huomioiden. Minulla on lapsille aina syli avoinna. ”Rajat on rakkautta”. Luonteeltani olen tunnollinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja positiivinen. Vapaa-ajalla minut löytää aika usein mökiltä, tykkään myös ulkoilla, pyöräillä, matkustaa ja viettää aikaa läheisteni kanssa. Rentoudun myös neulomisesta ja makramee-töiden harjoittelusta.

Piritta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Mie olen iloinen ja positiivinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Olen opiskellut monta ohjaajan tutkintoa, viimeisimpänä lastenohjaajan tutkinnon vuonna 2020.  Olen työskennellyt lasten parissa vuodesta 2010 koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana ja varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana vuodesta 2019.  Tällä hetkellä opiskelen sosionomi AMK:ta Lapin ammattikorkeakoulussa.Parasta lasten kanssa toimiessa on monipuolinen touhuaminen, laulaminen ja hassuttelu. Toimiva yhteistyö vanhempien kanssa on minulle tärkeää.MIe olen myös liikunnallinen ihminen ja vapaa-ajalla harrastan ulkoliikuntaa juoksusta, pyöräilyyn ja hiihtoon sekä vietän perheeni kanssa aikaa. Hymyillään kun tavataan!

Henkilökunnan valokuvat: Anu Mäkinen – Kuvaus ja suunnittelu Mainas Oy

Päiväkoti Hiirilimppu logo

Päiväkoti Hiirilimppu
Kulpintörmä 10
96900 Saarenkylä

Jouni Selkälä
puh. 0400 183 983
info@hiirilimppu.fi

Avoinna klo 6-18

(klo 6-7 ja 17-18 työ- tai opiskelutarpeen mukaan)

Rovaniemi Likiliike pyöreä violetti logo
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.