...

Yhteistyökumppanimme

Emma-Liina ja Henna-Elise Ventovirta

Emma-Liina on suunnitellut Päiväkoti Hiirilimpun logon ja graafisen ilmeen Henna-Elisen kahdeksan vuotiaana piirtämän kissan innoittamana. Molempien taiteelliset tuotokset Rovaniemen Kuvataidekoulun ajoilta v. 2000 – 2010 koristavat myös näitä verkkosivuja. Henna-Elisen ja Emma-Liinan taiteellisia tuotoksia löytyy päiväkodin seiniltä maalattuna!

Rovaniemi Likiliike pyöreä violetti logo

Likiliike

Matkailijoita ja kaupunkilaisia silmälläpitäen laadittu Likiliike-merkki kertoo, että merkin kantaja on paikallinen. Merkki viestii rovaniemeläisyydestä, kotimaisesta laadusta, lähituotannosta ja lappilaisesta yhteisöhengestä. Asiakkaana voit olla varma siitä, että Likiliike-tunnusta kantava liike on hyvä, rovaniemeläisomisteinen liike. Likiliike-sertifikaatti on suositus, joka vetoaa tiedostaviin kaupunkilaisiin ja kiehtoo matkailijoita.

Kahden Kokin Catering

Kahden Kokin Catering on Rovaniemeläinen ateriapalveluita valmistava yritys. Keittiömme sijaitsee osoitteessa Metsäruusuntie 18. Siellä kaksi kokkia, Tuomas ja Pete, kokkaavat makuja, joita suosittelemme lämpimästi kaikille. Mottomme ”ei e-aineita vaan raaka-aineita”.

Miili kissa puhekupla melkoisia veijareita
Päiväkoti Hiirilimppu logo

Päiväkoti Hiirilimppu
Kulpintörmä 10
96900 Saarenkylä

Jouni Selkälä
puh. 0400 183 983
info@hiirilimppu.fi

Avoinna klo 6-18

(klo 6-7 ja 17-18 työ- tai opiskelutarpeen mukaan)

Rovaniemi Likiliike pyöreä violetti logo
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.